Reservasjon

Reservasjoner gjøres til vår online bordreservasjon. For reservasjoner mer en 15 personer ber vi dere om å sende e-post til   For reservasjon som gjelder samme dag MÅ du kontakte oss pr telefon på : 22 17 50 22

Bestillingen gjennom vår online bordreservasjon er kun gyldig når du har mottatt en bekreftelse på mail, ta kontakt med oss dersom du ikke mottar en bekreftelse. Vennligst merk at bekreftelsen i noen tilfeller kan bli stoppet av email spamfilter.

Reservasjon kan også gjøres direkte til E-post: eller telefonnummer: 22 17 50 22. Send oss gjerne en E-post om du har spørsmål.


For selskap på 8 eller flere personer, som skal spise samtidig, ber vi om at dere forhåndsbestiller mat dersom det lar seg gjøre.

For selskap på 8 eller flere personer som skal spise samtidig ber vi om at dere begrenser utvalget til 4 forskjellige hovedretter for selskapet, slik at ikke alle bestiller forskjellige retter. I tillegg kan dere velge så mange forretter og desserter dere ønsker.

Dette slik at det ikke blir unødvendig venting på servering.

Ta kontakt dersom overstående blir problem, så skal vi finne en løsning

"Skriv noen ord om hva reservasjonen gjelder. Ønsker dere feks å spise eller bare drikke ? Er det en spesiell anledning (bursdag etc) ?"

Evt fakturering må avtales på forhånd og mail sendes med faktura informasjon. Beløp under Kr.: 3 000,- faktureres ikke.

Vi kan være behjelpelig med sett opp selskapsmeny og arrangere ditt selskap i våre lokaler. Har du spesielle ønsker kan vi ordne det mest.

  • x